04-02-2019

Bijzonder nieuws voor meesters, juffen en kinderen!

Wie de schoen past...

De eerste echte groep 8-musical van Elly en Rikkert Zuiderveld

Een vrolijke en leerzame afscheidsmusical die gespeeld kan worden door 12 - 50 kinderen.


De leerlingen van groep 8 van de ‘Klimopschool' in Veerdam lopen een dag 'snuffelstage', als project van de school. Het project heet: ‘Kennis van zaken’ en dient om te kijken voor welke opleiding je geschikt bent. Er wordt twee aan twee stage gelopen in diverse winkels en bedrijven. Meester Trapman is de bedenker van het project. Twee kinderen, Mick en Mirthe, komen terecht in een schoenenwinkel. Alex van Zoeten is een aardige man, in tegenstelling tot zijn zure buurvrouw Cynthia Citroen.

Het verhaal is gebaseerd op een spreuk van een Cherokee indianenopperhoofd: 'Never judge your brother, until you have walked a day in his moccasins. 'Oordeel niemand als je niet in een dag zijn schoenen hebt gelopen.’ Dus: stap een dag (of langer) in het leven van iemand en kijk dan pas of het klopt wat je over die persoon denkt. Het opperhoofd Winono komt in de musical voor als een soort verteller.

Als Mick en Mirthe in de winkel zijn begonnen, wordt er een vreemde partij schoenen binnengebracht door een stel indianen. Er staat op: ‘Niet om te verkopen, maar een dag in lopen’, met de spreuk van de indiaan Winono erbij. De kinderen, en ook andere gasten die binnenkomen, passen een paar schoenen en veranderen in degene van wie ze zijn geweest: een prinses, een rockzanger, een voetballer, een zwerver e.d. Uiteindelijk wil iedereen weer het liefst zijn eigen schoenen terug.

Het centrale thema is: 'Oordeel niet!'
Incl. liedjes:
1. Oordeel niet (Refrein)
2. Indianenlied
3. Kennis van zaken
4. Cynthia Citroen
5. Schoenen om te zoenen
6. Rockstar
7. Cynthia's dansje
8. Terug
9. Laat mij maar mij zijn
10. Oordeel niet

Verkrijgbaar als digitale download, compleet, digitaal pakket met bladmuziek, mp3’s en backingtracks van de liedjes, incl. script, teksten, enzovoorts.
Ook verkrijgbaar: 2 CD Musical Wie de schoen past

01-10-2018

Nu bij Kidsmusic.nl: Oké4Kids downloaden

NIEUW: Bladmuziek en backingtracks van Oké4kids downloaden op Kidsmusic.NL!


Te beginnen met “Door dik en dun – Vriendschap vieren”, de nieuwe CD (met 10 nieuwe liedjes voor kinderen) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.

Binnenkort zullen alle bladmuziek en tracks van de Oké4Kids serie op kidsmusic.nl te downloaden zijn!

De Oké4kids cd’s zijn de best verkochte christelijke kinder-cd’s in Nederland. Sinds 2000 geven we elk jaar een nieuwe cd uit met nieuwe liederen die niet eerder verschenen zijn. De bekendste artiesten zoals Elly & Rikkert, Marcel & Lydia, Herman Boon en vele anderen werken hier al jaren aan mee.


22-11-2017

Veel nieuwe liedjes op Gospelmusic.nl!

3 leuke liedjes voor Sinterklaas van Marry van Berkel

Welkom Sinterklaas (pdf)


Welkom Sinterklaas (mp3)

Allemaal cadeautjes (pdf)

Allemaal cadeautjes (mp3)

De favorite Piet (pdf)

De favorite Piet (mp3)
 2 liedjes van de nieuwe kerst-cd van Joke BuisNu is er hoop (pdf)

Nu is er hoop (mp3)

Bethlehem (pdf)

Bethlehem (mp3)


Kerst 2017

Alle geschilkte liedjes voor kerst staan bij elkaar in de selectie Kerst 2017.


Nieuw in de webwinkel:
 

Nieuw van Opwekking Kids
Opwekking Kids 1 t/m 335 in een handzaam muziekboek in dundruk
, met stevige kaft en ingenaaide rug. Het boek bevat de ongewijzigde inhoud van de twee ringbanden: Notenbalk met de melodielijn tekst gitaarakkoorden.

Alles van Opwekking!
Alle bekende muziekboeken en -aanvullingen, maar zeker ook de digitale bladmuziek!
Alles van Opwekkingsliederen vind je bij Gospelmusic.nl!

Opwekking voor koren en groepen
Ook door koren wordt het repertoire graag gezongen, niet in de laatste plaats vanwege de mogelijkheid om de liederen samen met de gemeente te zingen. De meerstemmige koorarrangementen welke zijn uitgegeven bij Koormuziek.nl zijn ook via Gospelmusic.nl te bestellen.


Dit is een nieuwsbrief van Gospelmusic.nl. U ontvangt deze omdat u hiervoor hebt ingeschreven via de webwinkel. Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf dan uit via de link onderaan aan deze nieuwsbrief.

Gospelmusic.NL is een activiteit van European Choral Club BV te Dordrecht met het doel muziekgebruikers een legale en snelle manier te bieden voor het downloaden van bladmuziek. European Choral Club exploiteert muziekuitgaven van diverse rechthebbenden, waarvan zusterbedrijf Small Stone Media BV de belangrijkste is.

01-06-2012

Alles uit Een Boek vol Liedjes online!

Korte update:
Alle bladmuziek (piano/vocal) van de 293 liedjes uit de bekende dikke bundels 'Een Boek vol Liedjes' van Elly & Rikkert staan NU als legale download op Gospelmusic.NL!

Klik hier voor alle liedjes van Elly & Rikkert

13-03-2012

Weer veel nieuwe sheets van Kees Kraayenoord online!

NU TE DOWNLOADEN:

Van het album 'Broken':
1. Your amazing love 2. Jesus, more 3. The praises of the Lamb 4. Oh God, our help in ages past 5. More than a Friend 6. Falling in love 7. Gethsemane 8. Mighty is the power of the cross 9. Offering 10. All that I want 11. The Father's place 12. Hold on to You forever

Van het album 'This is my Cry':
1. All that matters 2. Your name is holy 3. Living sacrifices 4. Pour my love on You 5. Yet I will praise You 6. Breathe 7. This is my cry 8. Lift me up 9. Come, now is the time 10. I will worship 11. Surrender 12. I surrender all 13. Light of the world 14. Beautiful One 15. God of the moon and stars

Snel naar www.Gospelmusic.NL en Kiezen, Betalen, Downloaden, Printen en... SPELEN!


08-11-2011

Gospelmusic.NL is LIVE!

Gospelmusic.NL de eerst downloadshop voor bladmuziek in Nederland is maandag 7 november live gegaan!

Op dit moment is er al bladmuziek te downloaden van het nieuwe album 'Waarom Kerst?' van Kees Kraayenoord en van de vrolijke kinder kerst-cd 'Het is Kerst' van de KidsCrew.

De komende tijd worden dagelijks nieuwe producten aan de shop toegevoegd, waaronder alle liedjes uit het bekende TV programma Elly En De Wiebelwagen.

Neem eens een kijkje op deze nieuwe shop!

Muzikale groet!
Het Gospelmusic.NL team


22-09-2011

Download site Gospelmusic.nl nadert voltooiing!

De nieuwe download site Gospelmusic.nl nadert zijn voltooiing. Hiermee is de eerste doanloadshop voor chr. bladmuziek meen feit!