Bladmuziek Downloaden

Gospelmusic.NL biedt u de mogelijk om op legale wijze digitale bladmuziek in pdf formaat aan te schaffen.

Alle liederen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze zijn geschreven door christen-musici met het verlangen dat de hun gegeven liederen u tot zegen zullen zijn. Met de inkomsten uit het gebruik van hun liederen kunnen zij geheel of gedeeltelijk in hun inkomen voorzien. Respecteer alstublieft hun rechten door nota te nemen van het volgende:

PDF: U koopt tijdens het bestelproces de door u gewenste afdruklicentie. U verwerft daarmee het recht het bijbehorende aantal afdrukken van de pdf te maken. (Bijv. U bent met 11 personen, bestel dan de licentie "9-12 afdrukken").

Het is nadrukkelijk NIET toegestaan de pdf digitaal of anderszins met derden binnen uw familiekring, kerk, organisatie, etc. te delen of te vermenigvuldigen, op uw website te plaatsen of op welke wijze ook te verspreiden. Illegaal kopiëren of openbaarmaken van deze bladmuziek schaadt de belangen van de auteur(s).

MP3: Een mp3 kunt u opslaan op uw harde schijf. Zorg altijd voor een backup! Voor eigen gebruik is het toegestaan de mp3 naar uw iPod of ander apparaat of drager te kopiëren.

Het is NIET toegestaan de mp3 met anderen te delen, te vermenigvuldigen of op welke wijze ook te verspreiden.

Bestellen en Betalen: U kunt via onze veilige betaalomgeving betalen met iDeal via uw eigen bank, met uw creditcard of met PayPal.

Gospelmusic.nl heeft er niet voor gekozen de tegemoetkoming in de online-betalingskosten in de productprijs te verwerken. Per transactie wordt daarom aan de KASSA een bedrag aan betalingskosten doorberekend. (bijvoorbeeld voor betalen met iDeal, Visa en Matercard €0.18 per transactie)

Downloaden: Bij de aankoop van een digitaal product (pdf of mp3) ontvangt u, nadat u de bestel- en betalingsprocedure met succes heeft doorlopen, per email een factuur met een download link. Met deze link kunt uw aankopen één keer downloaden. U heeft hiervoor 48 uur de gelegenheid.

Liedteksten: Wilt u liedteksten overnemen, invoeren en opslaan in uw computer, kopiëren, projecteren of anderszins voor bijeenkomsten gebruiken, dan moet hiervoor het zgn. “Reprografisch recht” worden afgedragen. U kunt hiervoor contact opnemen met CCLI, e-mail: eu@ccli.com

Bladmuziek voor koren/groepen: Wilt u deze liederen -al dan niet meerstemmig- met uw groep of koor zingen? Bestel legale bladmuziek bij Koormuziek.NL, Postbus 9185, 3301 AD Dordrecht, tel. 078-6227547, website: www.koormuziek.nl, e-mail: verkoop@koormuziek.nl

Uitvoeren/zingen/muziek in gemeente: Hiervoor moeten zgn. “Uitvoeringsrechten” worden afgedragen. Dat kan via de collectieve Buma-regeling van Continental Sound, Postbus 81065, 3009 GB Rotterdam, tel. (010) 456 86 88, Website: www.auteursrechtkenniscentrum.nl Men informeert u hier graag over de mogelijkheden.

Audio opname en CD/DVD/Video productie: Hiervoor moeten zgn. “Mechanische rechten” worden afgedragen. Dat kan via Stichting Stemra. tel. (023) 799 79 99, website: www.bumastemra.nl

België: Met betrekking tot het “Liedteksten” en “Bladmuziek” gelden dezelfde regels voor België. Voor het regelen van de “Mechanische- en Uitvoeringsrechten” kunt u terecht bij SABAM. Tel. +32.2.286.82.11, website: www.sabam.be