Gert-Jan & Hanneke Scherff Gert-Jan & Hanneke Scherff zijn een muzikaal duo. Ze delen hun passie voor muziek en lesgeven. Na hun studie aan het conservatorium hebben ze in 2009 samen muziekschool Vivace opgericht. Naast het geven van muzieklessen (zang, dwarsfluit, gitaar en piano) werken ze mee aan concerten als pianist en fluitiste.

Gert-Jan is ook veel in de studio te vinden voor het opnemen en mixen van liedjes, het maken van arrangementen en het inspelen van instrumenten. Hanneke is naast moeder en muziekdocent ook dirigent van het kinder- en tienerkoor ´Amazing Kids, Teens & Voices´. Dit is zijn enthousiaste groepen kinderen, tieners en jongeren vertellen over het evangelie van Jezus Christus door zang, dans en theater. Kinderen en jongeren worden getraind om hun talenten te ontwikkelen en deze in te zetten in Gods Koninkrijk.

Samen schrijven Gert-Jan en Hanneke liederen voor kinderen, speciaal voor Amazing Kids. Voor het album Popcorn mochten ze in 2019 een Zilveren Duif Award voor ‘Kinderalbum van het jaar’ in ontvangst nemen.

Ze hebben 6 cd’s uitgebracht: Confetti 2012, Goud! 2013, Surprise! 2014, Gratis 2016, Popcorn 2017 en Land in zicht 2020.
Neem ook eens een kijkje op www.amazingkidsenteens.nl

Gert-Jan & Hanneke Scherff

Sorteren naar: Product Prijs Standaard

 Volgende pagina
 Volgende pagina