Weet je? (Werkboek) 

Weet je? (Werkboek)

Bestel nummer: 978 90 76463 29 2
Medium: Werkboek Fysiek
Artiest: Oké 4 Kids
Download Luisternummer mp3: Download hier de GRATIS mp3 van het themalied 'Weet je?
Copyright: Highway Music, Harderwijk
Productgroep: Bladmuziek Handel
Een prachtig werkboek voor meesters en juffen om met de kinderen in de klas mee te doen aan de Christelijke Kinderboekenmaand. In het werkboek staan lessuggesties en werkbladen bij de drie actieboeken over het thema Weet je? 
Ellen Zoutendijk, Margriet de Graaf en Liesbeth van Binsbergen maakten de boekbesprekingen met lessuggesties. Mathilde Kremer schreef de weekopeningen en –sluitingen. 
 
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en stellen vragen over het waarom en hoe. In de Christelijke Kinderboekenmaand 2015 gaan we met deze vragen aan de slag. Naast bijbelse vragen is er ook volop ruimte voor vragen als ‘Hoe werkt een zonnewijzer?’ of ‘Hoe zit je lichaam in elkaar?’ Deze Kinderboekenmaand wordt een feest vol proefjes en uitvindingen en vol weetjes over de aarde, de zee, het licht en het weer.
 
In het werkboek staan vier Compassion-pagina’s om met de kinderen uit de klas met armoede aan de slag te gaan. Het werkboek heeft een praktisch A4-formaat met vrij kopieerbare werkbladen.
Prijs: €12,95
Fragment beluisteren


Voeg aan wenslijst toeFeedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Andere muziekliefhebbers bekeken ook