Hoop in leven en in dood 

Hoop in leven en in dood

Bestel nummer: OPWHOOPLS
Originele titel: Christ our hope in life and death
Auteur(s): Keith Getty, Matt Boswell, Jordan Kauflin, Matt Merker, Matt Papa
Vertaling door: Harold ten Cate
Album: Bij Opwekking 44
Artiest: Opwekking
Bijzonderheden: (Opwekking 44)
Copyright: © Getty Music Hymns and Songs/Getty Music Publishing/Jordan Kauflin Music/Love Your Enemies Publishing/Matthew Merker Music/Messenger Hymns. Voor de Benelux: Small Stone Media.
Wat is uw enige troost, zowel in leven als sterven? Op die allereerste vraag uit de Heidelbergse catechismus is het krachtige lied Christ our hope in life and death gebaseerd. Je kunt dit prachtige lied ook in het Nederlands zingen: Hoop in leven en in dood.

Op initiatief van Harold ten Cate
Initiatiefnemer is Harold ten Cate, een van de vaste vertalers van de Opwekkingsliederen. Op een ochtend werd hij wakker met het lied Christ our hope in life and death van o.a. Keith Getty en realiseerde zich dat het een geweldige boodschap van hoop is voor deze tijd vol onzekerheid. Hij maakte een Nederlandse vertaling van het lied, dat is gebaseerd op de allereerste vraag uit de Heidelbergse catechismus: ‘Wat is uw enige troost, beide in het leven en sterven?’ Het resultaat is een krachtige en hoopvolle proclamatie van de almacht van onze God.

Samenwerkende artiesten
Aan de productie werkte een indrukwekkende lijst van artiesten mee vanuit Opwekking, InSalvation, Doorbrekers en Mozaïek Worship: Reni en Elisa Krijgsman, Freek en Liesbeth van der Brugge, Rutger en Athalja Barneveld, Glenn en José Witterland, Pearl Jozefzoon, Sifra en Jafeth Bekx, David van den Heuvel, Eline Bakker en Kees en Reni Kraayenoord. Dat maakt het tot een unieke en afwisselende opname, met stemmen die heel mooi harmoniëren.

Prijs: €1,00
Licentie

Klik om preview te bekijken

Voeg aan wenslijst toeFeedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Andere muziekliefhebbers bekeken ook