The Musical Messiah (cd2) 

The Musical Messiah (cd2)

Bestel nummer: TAMU 2018-20
Medium: CD
Auteur(s): Oslo Gospel Choir
Overige producten: Koorboek print
Koorboek PDF
Bandsheets print
Album: The Musical Messiah
Artiest: Oslo Gospel Choir
14 nieuwe nummers!
  • In The Beginning Was The Word
  • Worship The Newborn King
  • Look The Lamb Of God
  • I Am The Light Of The World
  • Miracles
  • Don’t Worry, Be Happy
  • Walking Down The Road To Jerico
  • I Am The good Shepherd
  • I Am the Way And The Truth And The Life
  • At His Feet
  • I Am The Resurrection And The Life
  • Lazarus Come Out
  • Our Father In Heaven
  • Blessings
Prijs: €16,45

Voeg aan wenslijst toe

Feedback van klanten




Andere muziekliefhebbers bekeken ook